Personal Trainer Mechelen

Bent u op zoek naar een personal coach of fitness trainer in regio Mechelen? Wel, dan bent u bij mij
aan het juiste adres!

Hoe kan ik jou helpen?

Of het nu gaat om afvallen, bijkomen, maximale spiergroei of gewoon je fitter en gezonder te voelen, ik kan je helpen met al deze dingen.

Bij mij wordt er niet gewerkt met standaard voedingsschema’s of met coockie cutter trainingsprogramma’s! Alles wordt specifiek aan de persoon aangepast zodat je zo snel mogelijk jou doelen bereikt. Dit geldt zowel voor de training als de voeding.

Ik hou verder ook rekening met medische klachten en blessures en werk gericht aan blessurepreventie.

U kan 7 dagen op 7 bij mij terecht voor een geweldige personal training, bootcamp of gewoon online coaching en trainingsadvies! 

Wie ben ik?

Mijn naam is Fabian Craps en ik ben al 13 jaar actief in de fitnessindustrie. Doorheen de jaren heb ik veel bijgeleerd, zowel in de praktijk als in de theorie en heb me 100% ingezet op de science based fitness wereld.

Het resultaat hiervan is dat alles wat ik zeg of doe gebaseerd en onderbouwd is door wetenschappelijk onderzoek. Dit beperkt zich niet alleen tot trainingsmethodes, maar ook de ontwikkelingen rond voeding, het mentale aspect van fitness en zelfs de allerkleinste details. Daarnaast studeer ik ook dagelijks bij om mijn kennis en technieken te verfijnen.

Zo heb ik bijvoorbeeld de certificaten fitness trainer level 1, fitness trainer level 2, master trainer level 3 en medical trainer level 5 behaald en ben de laatste 4 jaar hoofdcoach geweest in de Easyfit fitness waarna het nu tijd is om mijn eigen zaak uit te bouwen.

Intresse om jouw doelstellingen te behalen met de hulp van een professionele personal coach? Vraag een vrijblijvend eerste gesprek aan!

Den Haes 20 – 2861 Sint-Katelijne-Waver
Open maandag t.e.m. zondag, 8:00 – 20:00